Mitt liv i en bild

Idag har varit en sämst dag. Allt är dåligt. Usch...
 
Kul inlägg va?
 

Avliden...

Ja... Något åt det hållet i alla fall.

Alla läxor färdiga, så skönt! Nationella muntligt imorgon... Det fixar jag förhoppningsvis!

Vilma följde med mig hem idag. Vi gjorde typ ingenting speciellt. Vi åt pannkakor typ, hehe...

Jag har i alla fall gjort om i mitt rum lite. MEN jag blev/är helt frustrerad över att jag inte hittar min Someday kartong! Jag och Vilma har letat som 2 st galningar, men inget spår av den syns... Tråkigt!

Godnatt på er!
Maybe I don't have the best phone or clothes, but i still have the best idol <321.25

Hej på er!

Kom nyss hem från en god buffé på Thai Silk. Läskade jag er nu? Haha. Det var väldigt gott i alla fall och ett bra avslut på en söndag som denna.

Jag fick genomridet Udina lite också. Hon var pigg och så, men hon kändes inte så aktiv med bakbenen idag. Annars nu det senaste har hon trampar på superfint... Hursomhelst så red jag inte så länge. Red lite grann i alla gångarter samt tog 2 st små kryss.

Jag har funderat på en grej sen jag började läsa noveller. Jag tänkte skriva egna! Ja, precis, du hörde rätt - egna!
Jag får så sjukt otroligt mycket inspo från dem novellbloggar jag läser redan så. Jag tänkte att ni skulle få bestämma vad jag ska skriva om för noveller. Det vore ju faktiskt lite kul att skriva en om Justin någon gång också, hehe. Tycker faktiskt det är kul att skriva berättelser/noveller. Har en hel hög opublicerade kan man ju säga... Haha...

Men annars har dagen rullat på bra. På torsdag (27) åker jag och mamma till Göteborg för att shoppa! Riktigt skönt att vara ledig för att bara shoppa loss i massa affärer! Jag måste gå in på Tessie och Grand parfym i alla fall. Ska självklart in i massa andra också. Girlfriend ska med hem i alla fall!

Kram på er!
*död*